Vill du ha hjälp? Ring vår kundtjänst på 040-88080

Köpvillkor

belasting over binaire opties Allmänna- och Köpevillkor

Företagsinformation

Webbsidans benämning: unikeld.se
Juridiskt namn: UNIKELD
Org. nummer: 800809-0576
VAT-nummer: SE800809057601
Företaget innehar F-Skattsedel

Kontors adress

Axel Danielssons väg 31
215 74 Malmö

Tillämplighet

Dessa köpevillkor är tillämpliga i fall Svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med desamma. För privatkonsumenter gäller Distansavtalslagen.
För mer information kontakta Konsumentverket, Allmänna Reklamationsnämnden eller din lokala konsumentrådgivare.

Till Konsumentköplagen och Distansavtalslagen har vi lagt nedanstående köpevillkor som gäller för UNIKELD.

Beställningsinformation

Beställning

Du måste vara minst 18 år för att beställa. Under 18 år ber du målsman att göra beställningen åt dig. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att UNIKELD lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.
Efter lagd beställning mot annat betalsätt än direktbetalning eller kort, skickas det normalt sett inom några minuter ut ett automatgenererat e-postmeddelande: ”Aktiveringsmail”. Detta e-postmeddelande är ej en orderbekräftelse eller en accept. Detta e-postmeddelande innehåller en aktiveringslänk som måste öppnas i en webbläsare för att aktivera ordern. Vi ber dig kontrollera beställningen och dina adressuppgifter innan du aktiverar ordern. När ordern blivit aktiverad skickas det ut ytterligare ett e-postmeddelande, detta e-postmeddelande är din orderbekräftelse. Efter lagd beställning mot betalsätt direktbetalning eller kort skickas orderbekräftelsen efter erlagd betalning. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

follow link Ändring av order
Kund äger givetvis fram till den punkt order effektuerats rätt att, utan kostnad för denne annat än prisskillnad på vara förändra sin order. Vid ändring av vara på order gäller det pris som är aktuellt vid tillfället för förändringen.
Notera att order som redan levererats ut från vårt system av självklara skäl ej kan ändras.

frauen flirten wie Avbeställning/Annullering
Avbeställning av order är möjlig utan kostnad för kund fram till den tidpunkt ordern effektuerats. UNIKELD äger motsvarande rätt att annullera en beställning. Effektuering sker genom att faktura och frakthandlingar skapas, eller att beställning av vara/varor är påbörjad av UNIKELD. Avbeställning efter det att ordern effektuerats är ej möjlig. Du som kund är i fall vi effektuerat din order i samtliga fall skyldig att mottaga försändelsen.
För försändelser som ej hämtats ut inom föreskriven tid utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 400:- inkl. moms.
För försändelser som ej hämtas ut inom föreskriven tid, utgår ingen återbetalning eller ersättning.
En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse härom mottagits från UNIKELD.

Prisinformation

Priser

Endast omständigheter som vi inte kan råda över, t.ex. valutaförändringar kan få oss att höja priset.
Alla priser är angivna i svenska kronor. Alla priser är inklusive moms. Försäljning sker mot , direktbetalning (dvs. betalning i förskott), Direktbetalning via Internetbank, Kortbetalning, Faktura eller Räntefri avbetalning . Är köparen eller beställaren omyndig krävs det att målsman gör beställningen. UNIKELD råder ej över prisförändringar på marknaden, varför priset som gäller vid beställningstillfället är det som gäller, oavsett om priserna efter det att order lagts går antingen upp eller ner. Vi förbehåller oss för eventuella felaktigheter i vår prislista och kan neka köp till det utsatta priset.

Betalningsvillkor

Betalsätt

• Kortbetalning
• Faktura
• Delbetalning
• Direkt betalning
• Pay Pal
follow link Faktura
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Klarna. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av UNIKELD överlåtna till Klarna. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

go Delbetalning
Klarna erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Klarna anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Klarna så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden – den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Klarna på telefon 08 – 120 120 10 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Klarna, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Klarna kommer er räkning att betala era inköp hos UNIKELD. Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 120 12010 för närmare information.
Exempel på effektiv ränta vid köp om 10,000 kr upplagt på 12 mån, 0 % ränta, 195 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.

http://davisslater.com/ficeryw/4891 Postförskott/Betalning vid leverans
Postförskott innebär att du betalar vid leverans eller vid uthämtande av varorna. Betalar du när leveransen kommer till angiven adress måste betalning ske kontant. Hämtar du ut varorna på utlämningsstället kan du välja bland deras betalsätt. Vi tar ut en avgift för postförskott om 79:-
Förskottsbetalning till Bankgirot
När du förskottsbetalar betalas hela beloppet in på vårt Bankgirokonto.
Betalningen måste registreras och vara synlig innan lagd order kan behandlas. Detta sker vanligtvis inom 3 bankdagar.
VI tar ut DHLs avgifter för förskottsbetalning: 195:-

Leveransinformation

Leveranser

UNIKELD levererar endast inom Sverige om inte annan överenskommelse gjorts. Leveranstiden är normalt 3-4 arbetsdagar vid beställning av lagerförda varor. Om ett betalsätt väljs som innebär extra bankdagar, t.ex. förskottsbetalning till Bankgirot, räknas leveranstiden efter det att UNIKELD mottagit betalningen till fullo. Vid beställning av ej lagerförda varor beräknas leverans tiden normalt till 14 arbetsdagar med reservation för eventuell förlängning. Alla leveranser sker med av oss vald speditör.
UNIKELD reserverar sig för eventuella felaktigheter vilken kan få till följd att leverans kan komma att ske tidigare såväl som senare än beräknat. I fall köpare anser att leverans dröjer på sådant sätt att denne ej längre önskar leverans av order är det på köparens ansvar att nämnda order avbeställes i enlighet med dessa Köpevillkor innan effektuering av order sker. Delleverans av order kan ske på kunds begäran och medför ytterligare fraktkostnader för kund om inte annan överenskommelse gjorts. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till UNIKELD vid beställningstillfället är korrekt.

http://www.hotelosmolinos.com/?epirew=hombre-que-solo-tiene-7-segundos-de-memoria&d2a=1c Transportskadat gods
Om en vara från oss skadas i transporten får kund naturligtvis en ny vara snarast möjligt. Om en försändelse skadats i transporten, oavsett om skadan är väl synlig eller dold bör detta omedelbart anmälas till speditören eller till oss. Detta för att vi snarast möjligt skall kunna göra en omleverans eller på annat sätt avhjälpa felet.

Reklamation & Ångerrätt

Reklamationer

Privatpersoner har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt oavsett vilken garantitid som gäller på en vara. Reklamation skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Det är vid reklamation efter garantitidens utgång köparen som skall påvisa att fel man anmärker på fanns redan vid leveranstillfället.

166 option fundamentals Ångerrätt
Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Vid distansköp gäller den dag paketet löses ut från transportören. Kund äger ej rätt att ångra köp på vara om förseglingen brutits. Enligt nämnda lag gäller också att varan skall kunna återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Kunden får endast utnyttja ångerrätten om varan och dess tillbehör är oanvänd i obruten originalförpackning i det skick den levererades med tillhörande packmaterial. Kunden får inte ha bryta förpackningen, skrivit/ritat på kartongen och/eller i manualer.

Betalning vid ångerrätt utbetalas inom 30 dagar från att vi erhållit produkten. Glöm inte att skicka med bankkontonummer med clearing nummer, bankgironummer eller postgironummer där vi kan göra inbetalning/överföring. Eventuell postförskottsavgift och fraktkostnad från inköpstillfället återbetalas ej till kunden. Oavsett om fraktkostnaden ingick i priset eller inte, så kommer av UNIKELD erlagd fraktkostnad att subtraheras från summan som återbetalas.

Kunden betalar frakten till UNIKELD

Kunden måste kontakta oss först för erhållande av ett giltigt returnummer. Returer utan giltigt returnummer tydligt angivet på utsidan av paketen eller på fraktsedel skickas kunden åter med pålagd returfrakt som kunden får lösa ut med postförskott. Ett returnummer är giltigt under 14 dagar. Skicka alltid med kopia på kvitto/faktura samt namn, adress och en beskrivning av fel eller anledning till retur, saknas dessa handlingar läggs paketet/varan åt sidan utan åtgärd.

Returer skall skickas tillbaka med Posten Företagspaket eller likvärdig transport som är försäkrad och sökbar samt att transporten ej får vara belagd med lösen.

Om det vid uppackande av returnerade varor visar sig att ovanstående villkor för ångerrätt ej är uppfyllda sänder vi produkten åter till kunden med pålagd avgift för frakt och postförskott.

Om en försändelse ej hämtas ut, utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 400:- inkl. moms.

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-31273.html Returer
Alla som skickar tillbaka något till UNIKELD måste kontakta oss för att få ett godkännande av ärendet. Detta gäller garantiobjekt, paketreturer och fellevererade varor.
Enligt lag har du som konsument 14 dagars ångerrätt.
Observera att varan ej får vara använd eller upp packad.
I samtliga fall en vara återsändes till oss skall vi dessförinnan ha försett kund med ett returnummer. Kontakta UNIKELD för att få ett godkännande samt returnummer. Returen bör vara tydligt märkt med returnummer vid återsändandet. Varan skall även returneras till oss i obrutet original emballage, i annat fall förverkas garantin. Defekta produkter som returneras till oss bör behandlas som om de vore felfria. Vänligen tillse därför att varan förpackas väl och enligt våra rekommendationer så att varan ej skadas vid återsändandet. Vid minsta osäkerhet om hur varan bör förpackas – kontakta oss! Kund ombesörjer leverans till oss och vid giltigt returärende står vi för frakten tillbaka till kund. Om returanledningen är garanti, eller reklamation, och fel ej kan påvisas, pga. otillräcklig dokumentation av fel, om varan ej är defekt, om garantin är utgången eller förverkad, tex. pga. ovarsamt eller felaktigt handhavande, utgår en avgift om 599:- för hantering och nedlagt arbete + kostnader för leverans.
Returnummer är giltiga i 14 dagar från det datum returnummer registrerats av oss. Försändelser som saknar returnummer vägras vid ankomst till UNIKELD. Returer/Reklamationer skall skickas som spårbar försändelse, ex. Posten Rek eller Paket så att försändelsen går att spåra vid eventuell bortkomst. UNIKELD står ej för försändelser skickade utan spårnummer vid eventuell förlust. Försändelser som skickas mot betalningskrav, ex. Postförskott eller annan C.O.D (Cash ON Delivery) accepteras inte och kommer inte att hämtas ut. Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i fall identisk vara ej finnes tillgänglig vid tillfället för åtgärd av returnerad vara. Observera att erhållande av returnummer ej är att likställa med godkänt returärende.
UNIKELD ansvarar ej för varor som skickas i retur utan att UNIKELD godkänt returen.
Observera att erhållande av returnummer ej är att likställa med godkännande av garantiärende. Produkten kommer att kontrolleras och provas av oss, om skäl till garanti ej föreligger sänds varan åter och avgiftsbeläggs med frakt och postförskottsavgift samt avgift för hantering/kontroll/provning om 400:-.
Om garantiärende blir godkänt så skickar vi varan vidare till tillverkaren/generalagenten/distributören för reparation eller utbyte, detta tar i normalfallet 2-4 veckor. Det har även hänt att det gått på under 1 vecka eller tagit längre tid än 4 veckor, denna tid är inget vi styr över. Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt vara med likvärdig vara om identisk vara ej går att uppbringa inom rimlig tid.

Varan skall förpackas som den levererades och som om den vore ny och fullt fungerande samt på ett för innehållet
betryggande sätt, transportskador som ej ersätts av transportören står kunden för då han räknas som självvållade till skadan. Glöm inte att skicka med alla tillbehör t.ex. kablar, manualer och skruvar. Originalförpackningen måste också vara med. Returer skall skickas tillbaka med Posten Företagspaket eller likvärdig transport som är försäkrad och sökbar samt att transporten ej får vara belagd med lösen.

Varan skall vara oss tillhanda innan garantitidens utgång, garantitiden räknas från kvitto/fakturadatum.

Kunden betalar frakten. UNIKELD betalar frakten tillbaka till kunden vid godkänt garantiärende om returen skickats med Posten eller likvärdig fraktfirma.

För försändelser som ej hämtats ut inom föreskriven tid utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 600:- inkl. moms.

Garanti, Ansvar & Support

Garanti

Kvittens som medföljer paketet är ditt garantibevis. Alla produkter hos UNIKELD har 1-års garanti. Samtliga varor i vårt sortiment omfattas av minst 1 års garanti om inget annat anges. I fall en tillverkare/leverantör tillhandahåller längre garantitid än ett år omfattas givetvis varan av denna garantitid, men garantianspråk skall efter första årets utgång hemställas denna tillverkare/leverantör.
Garantin omfattar ej transport- eller resekostnader.
Ansvar för fel och följdskador
Om kunden inte vet hur en vara skall monteras eller användas åligger det kunden att ta reda på detta innan varan monteras eller används. Det åligger kunden att själv ta reda på att vara levererad av UNIKELD är komplett.

UNIKELD ansvarar inte för:
• Följdskador p.g.a. hand havande fel.
• Monteringsfel uppkomna på eller av vara köpt hos UNIKELD.
• Skador som uppkommer på person eller egendom till följd av användandet utav vara

lagligt att beställa Sildenafil Citrate på nätet Support
Teknisk support lämnas enligt nedanstående regler.
I första hand hänvisar vi till tillverkaren. t.ex. deras hemsidor på Internet. Det åligger kunden att ta reda på om han kan hantera varan innan han köper den, samt att ta reda på om den fungerar med kundens redan existerande utrustning.
Teknisk support lämnas på produkter var för sig. Köper kunden ett antal produkter förs det support på produkterna var för sig, men det förs ej support på produkterna som en enhet även om produkterna är avsedda att användas tillsammans

Övrigt

Information

Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, och UNIKELD kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.
UNIKELD förbehåller sig rätten att ändra i specifikationer utan föregående varning samt reserverar sig mot eventuell slutförsäljning och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.
follow site Tvist
Eventuell tvist avgöres i första hand de involverade parterna emellan.
Om parterna inte kan komma överens kan också tvisten avgöras i domstol.
go to link Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från leverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från UNIKELD sida, som gör att UNIKELD ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att UNIKELD befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

UNIK ELD
Axel Danielssons väg 31
211 74 Malmö

info@unikeld.se
Tel: 040-88080
Fax: 040-6933010

Om Unik Eld

UNIK ELD var en av de första butikerna att börja sälja skorstensfria spisar i Sverige. Vi har sedan 2007 levererat kvalitetsprodukter och hög kunskap om vårt sortiment. Idag har vi även ett breddat sortiment inom inredning.
Top